Közösségi és kulturális célú településfejlesztés: Új művelődési ház építése Mályinka településen
Magyar Falu Program Infóblokk

Köszöntjük Mályinka község weboldalán!

Bánhorváti -Nagybarca - Mályinka községi önkormányzatok konzorciumának összetett projektje önkormányzati épületek energetikai korszerűsítésének megvalósítására

„Bánhorváti -Nagybarca - Mályinka községi önkormányzatok konzorciumának összetett projektje önkormányzati épületek energetikai korszerűsítésének megvalósítására” című projekt keretében a konzorciumi tagok összesen 44 982 000 forint vissza nem térítendő támogatást nyertek. A Széchenyi 2020 program keretében a TOP-3.2.1-16-BO1-2017-00048 kódszámú projektnek köszönhetően megvalósul az épületek energetikai korszerűsítése.

A beruházás keretében 3 település 5 intézmények korszerűsítése valósul meg.

Megvalósítási helyszínek: ű

- Bánhorváti, Szabadság út 146 önkormányzat épülete

- Bánhorváti, Szabadság út 175. művelődési ház épülete

- Mályinka, Kossuth út 44. orvosi rendelő épülete

- Nagybarca, Kossuth út 32. önkormányzat épülete

- Nagybarca, Kossuth út 32. orvosi rendelő épülete

Külső megjelenésében és energiahatékonyság tekintetében korszerűsödnek az érintett épületek. Az energetikai korszerűsítéssel az épületek fenntartási költségei csökkenek.

A fejlesztés hozzájárul a megújuló energiaforrások használatának ösztönzéséhez, népszerűsítéséhez. A projekt hosszú távú közvetlen céljai között szerepel a működési költségek csökkentése és a magasabb komfortfokozat elérése. A projekt hosszú céljai elsősorban a szén-dioxid valamint az üvegház-hatású gázok kibocsátásnak csökkentése és mérsékelt fosszilis energia felhasználása. A fejlesztés által csökken az önkormányzat fosszilis energiahordozóktól való függősége.

A projekt címe:                    Bánhorváti - Nagybarca - Mályinka községi önkormányzatok                                            konzorciumának összetett projektje önkormányzati épületek                                            energetikai korszerűsítésének megvalósítására

A projekt azonosító száma: TOP-3.2.1-16-BO1-2017-00048
Megvalósítás időszaka:        2018. 04. 01. – 2021. 02. 28.
A projekt összköltsége:        44 982 000 Ft
A támogatás mértéke:          100%

Sikeres beszerzés eljárás lebonyolítását követően aláírásra került a vállalkozói szerződés. A kivitelezéssel a Green Plan Energy Kft. került megbízásra. 2020. december közepén megtörtént a sikeres műszaki átadás minden épület tekintetében.

 

 

Galéria